Am luat toate măsurile care ne stau în puteri pentru a diminua riscurile

Se pare că, cel puțin pentru o vreme, va trebui să raportăm normalitatea vieții noastre obișnuite la pandemie. Este o perioadă dificilă, cu riscuri mari și impact negativ asupra domeniului social.

Știm cu toții ce înseamnă oprirea terapiilor pentru evoluția unui copil cu nevoi speciale. Este o perioadă care nu se mai întoarce, care poate afecta achiziții obținute cu mare efort de către copii, terapeuți și părinți prin muncă susținută de luni de zile.

Nu putem ști ce ne rezervă viitorul, nu putem ști direcția în care ne va duce această pandemie. Însă, în ceea ce ne privește, am luat toate măsurile care ne stau în puteri pentru a diminua riscurile – de la triere, evitarea aglomerării din vestiar la sosirea și plecarea copiilor la/din terapie, dezinfectare, până la vaccinarea personalului și testarea acestuia în cazul în care apar suspiciuni de îmbolnăvire.

Pe lângă aceste pregătiri făcute la centru, oferim asistență terapeutică online pentru cei care nu pot merge la terapie din cauza pandemiei – asistență care ajută părintele să se implice în terapie în calitate de coterapeut, permițându-i să învețe, sub îndrumarea personalului de specialitate, cum să lucreze cu copilul cu nevoi speciale.

Împreună putem trece peste această perioadă dificilă! ❤ ❤ ❤