Pentru că nu se ştie “cine dă şi cine primeşte”

Faptele bune, mai ales cele făcute de Sărbători, e frumos să rămână discrete. Cu toate acestea, uneori povestea este atât de frumoasă, încât e păcat să rămână neîmpărtășită.
Beneficiarii centrului nostru sunt copii cu care soarta n-a fost blândă. Ei au nevoie de ajutor, de sprijin de specialitate, pentru a spera la o viață puțin mai ușoară în viitor, o viață care să le permită să se integreze în societate și să poată face față, fiecare după puteri, provocărilor.
De cele mai multe ori, acest viitor nu oferă multe speranțe. În unele cazuri, afecțiunile sunt prea grave pentru a permite altceva decât o ameliorare ușoară, fără rezultate spectaculoase. În altele, societatea noastră nu e pregătită pentru a integra în sânul ei persoane cu dizabilități. Există și povești fericite, dar, per ansamblu, vorbim despre persoane pentru care viața a fost, este și va fi un drum anevoios.
Și nu vorbim aici doar despre copiii cu dizabilități, ci despre întreaga familie care încearcă să meargă mai departe, luptându-se pentru ceea ce altora, mai norocoși, le apare drept o normalitate.
Și totuși…
Totuși, chiar și atunci când au nevoie de mâna întinsă de cel de lângă ei, unii nu uită să întindă, la rândul lor, mâna către alții.
Beneficiarii Centrului de Recuperare pentru Copii “Gepetto” au decis, anul acesta, să facă un gest deosebit: să ajute cu alimente, de Sărbători, familii nevoiașe din comunitate. Un gest impresionant, căruia specialiștii centrului i s-au alăturat cu entuziasm.
Doar împreună putem reuși!