Serbare de Crăciun la CRC „Gepetto”

Serbarea de Crăciun este, de fiecare dată, un eveniment deosebit și plin de emoții.

Să vezi copilașii stând cuminți pe scăunele, încercând să „joace un rol” în fața părinților ce-i privesc de la câțiva pași distanță, deși tot ce ar vrea e să fugă în brațele lor.

Să spună poezii, să cânte cântecele, să bată din palme în ritmul muzicii și să interpreteze tot ceea ce au repetat săptămâni în șir…

Nu e ușor nici pentru copiii care frecventează grădinița de masă. Dar, pentru copiii care vin la centrul de recuperare e cu atât mai dificil. Și, totuși, au fost la înălțime. Au fost cuminți. Au făcut tot ce știau să facă, așa cum a reușit să învețe fiecare, după putința sa. Apoi s-au bucurat de cadourile Moșului, care, în acest an, a avut și două „ajutoare”: Birou Notar Public Teodorescu Alba Iulia și Star Assembly Sebeș (cărora le mulțumim pentru generozitate).

La final, când sala s-a golit, ne-am dat seama că suntem mândri. Și de noi, pentru ceea ce am reușit să facem în cadrul orelor de terapie, dar mai ales de ei: de copii. Pentru că ei sunt cei care s-au autodepășit, care au trecut peste anxietățile lor, peste problemele (uneori uriașe) pe care le întâmpină din cauza afecțiunilor de care suferă.

Sărbători fericite tuturor și să ne vedem cu bine în noul an!